Missie & Visie

Missie

CCI wil Europees een leidende speler zijn in het ontwikkelen en produceren van suikerwerk artikelen onder de private brands en labels van haar afnemers. Vanuit de verbinding met het moederbedrijf TECG heeft CCI een stabiele basis van waaruit deze ambitie waargemaakt kan worden. Voor haar afnemers wil CCI op een professionele en transparante wijze de beste partner zijn in de verdere uitbouw van het private label/brand aandeel binnen suikerwerk categorie.

Visie

Middels een sterk marktgerichte houding zoekt CCI naar de beste oplossing voor u als afnemer voor uw eigen merken. Samen met haar afnemers oplossingen definiëren, de juiste producten ontwikkelen, aanbieden en produceren zijn hierin de voorwaarden. Een constante productkwaliteit en een professionele organisatie zijn de basis voor een langdurige succesvolle samenwerking.

CCI denkt vanuit de categorie en de consument, met de mogelijkheid om een compleet assortiment aan te bieden. Dit zijn zowel main stream artikelen, als producten die wij tailor made voor u ontwikkelen.

Ons NPD Centre of excellence stelt ons in staat om samen met onze specialisten de juiste product invulling voor u als retailer te ontwikkelen, gekoppeld aan een flexibel productie apparaat en een snelle time to market.