Ben jij de persoon die onze interne systemen gaat optimaliseren?

Wij zoeken een:
Functioneel Beheerder
Drachten
36

Made to smile, share & care!

Als ambitieuze en betrouwbare organisatie volgen wij de ontwikkelingen op het gebied van voeding op de voet. We werken aan de beste kwaliteit, in een dynamische omgeving. Dit vraagt om ambitieuze en proactieve collega’s. Om ook onze ambities binnen onze ICT afdeling waar te maken zijn wij op zoek naar een functioneel beheerder.

Wat ga je doen

Als verantwoordelijke voor applicatiebeheer en gebruikersondersteuning van het Microsoft 365-platform, inclusief OneDrive, SharePoint en Teams zorg je ervoor dat deze applicaties gedurende hun levenscyclus worden beheerd en onderhouden. Dit omvat het waarborgen van de prestaties en beveiliging van de applicaties, evenals het bieden van ondersteuning aan gebruikers.

Je taken omvatten:

  • Onderhoud en optimalisatie: Je zorgt voor het soepel laten draaien van het Microsoft 365-platform. Dit omvat het implementeren van nieuwe functionaliteiten, het oplossen van incidenten en het optimaliseren van de prestaties;
  • Gebruikersondersteuning: Je zorgt ervoor dat het Microsoft 365-applicaties en tools optimaal worden gebruikt, staat gebruikers bij met (technische) vragen en problemen bij het gebruik van het platform en werkt continu samen met collega’s en andere afdelingen ter verbetering van processen. Communicatie en klantgerichtheid zijn hierbij essentieel;
  • Beveiliging van de applicaties: Je waarborgt de veiligheid van de applicatie en neemt maatregelen om mogelijke beveiligingsrisico’s te minimaliseren;
  • Documentatie en beleid: Je documenteert procedures, richtlijnen en oplossingen. Ook draag je bij aan het opstellen van beleid en standaarden voor het beheer en gebruik van Microsoft 365;
  • Informatiemanagement: Je speelt een rol bij vraagstukken rond informatiemanagement binnen de organisatie en neemt actief deel aan diverse projecten binnen jouw vakgebied.

Wie zoeken wij

Een enthousiaste collega die kennis heeft van en ervaring met ICT en applicatiebeheer. Je begrijpt hoe bedrijfsprocessen werken en kan deze vertalen in praktische oplossingen. Je werkt graag samen in het team en bent behulpzaam naar collega’s. Je neemt het voortouw als het gaat om verbeteringen en nieuwe toepassingen en weet collega’s enthousiast te maken.

Wat bieden wij jou

Een hele fijne informele werkplek, leuke collega’s met wie je samenwerkt. Heldere en uitdagende strategische doelen om mee aan de slag te gaan, fruit op de zaak maar ook je eigen snoep scheppen, een laptop, telefoon. Je ontvangt een bruto salaris tussen de € 2.871 en € 4.140 per maand (fulltime 36 uur) passend bij je kennis en ervaring. Je gaat werken in een dynamische werkomgeving waar ontwikkeling en innovatie belangrijk zijn. Bij CCI wordt jouw mening gewaardeerd, staan wij open voor nieuwe ideeën en is er voldoende ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteer direct!

Ben je overtuigd dat wij jou zoeken en kun je niet wachten om in deze functie van start te gaan? We zien graag je cv en motivatie tegemoet. Vul hiervoor onderstaand formulier in.

Voor meer vragen kun je terecht bij Babette Bijleveld (Recruiter) 06-27121248 of via werken@ccicandy.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.