Made to smile, share & care!

Vegan, vegetarisch, suikervrij, maar altijd lekker! Wij maken snoep waar de wereld blij van wordt.

Wat we bieden

Sweets for all, ons motto. Dat betekent voor ons een breed en innovatief portfolio van zoete verleidingen. Snoep met pure ingrediënten, minder of helemaal geen suiker en onderweg naar 100% vegan. Snoep dat inspeelt op de actuele behoefte van de consument, van de maatschappij en van retailers in Europa. Duurzaam en efficiënt verpakt en geproduceerd. Sweets made to smile, share & care.

Bekijk onze producten

Voor wie we werken

Met veel trots produceren wij voor afnemers in Europa snoep en drop onder hun eigen merk. Dat zijn zowel food, non-food als online retailers en drogisterijen. Ook leveren wij onze producten aan importeurs en wederverkopers.

Onze missie

Hoe zeer de wereld om ons heen ook verandert, mensen houden onveranderd nog steeds van een lekker snoepje. Daarom zien wij het als onze verantwoordelijkheid snoep te maken waar iedereen - ongeacht gewoontes, achtergrond of overtuiging - blij van wordt. Dat geldt voor de consument, voor onze afnemers, onze medewerkers en zeker niet in de laatste plaats voor onze planeet.

Made to smile, share & care

Smile

Wij toveren met onze producten graag een glimlach op ieders gezicht. Dat geldt voor de consumenten, voor onze afnemers en onze medewerkers. Ook stilletjes genieten is wat ons betreft geoorloofd.

Lees meer over onze missie

Share

Samen is alles leuker. Wij maken daarom snoep dat uitnodigt om te proeven en met iedereen te delen. Snoep dat rekening houdt met allergieën, gewoontes, overtuigingen en religies.

Lees meer over onze missie

Care

Geen woorden, maar daden. In onze totale supply chain willen wij op alle fronten zuinig omgaan met zowel onze planeet als onze medemens. Hierin nemen wij als snoepproducent graag het voortouw.

Lees meer over onze missie

Onze doelen voor 2026

Ons doel is helder. Wij willen in onze branche trotse koploper zijn op het gebied van innovatie en duurzame groei. Hoe? Door consequent in onderstaande vier thema's uit te blinken.

People first

Made to smile. Wij zien het als onze plicht om voorwaarden te creëren die zorgen dat onze medewerkers doorlopend productief, gemotiveerd, veilig en gezond kunnen blijven werken. Onze medewerkers zijn namelijk goud waard. Daarom meten wij jaarlijks hun tevredenheid om zeker te weten of we het goed doen of iets kunnen verbeteren. In ons aannamebeleid sluiten wij niemand uit en streven wij naar een inclusief medewerkersbestand.

Continuïteit

Wij streven in onze business altijd naar waardevolle groei, zowel voor ons bedrijf als voor onze afnemers en leveranciers. Dat is namelijk de basis voor continuïteit van ons bedrijf, en daarmee ook de basis voor continuïteit van onze medewerkers. En vanzelfsprekend verkopen succesvolle afnemers ook graag succesvolle producten. Noem het een win-win situatie.

Sweets for All

Made to share. Dat betekent onder andere dat onze producten in 2026 100% vegan, kosher en halal gecertificeerd zijn. Dat onze supply chain uitblinkt op het gebied van transparantie, sociale verantwoordelijkheid en duurzaamheid. En dat wij met het maken van snoep en drop willen bijdragen aan een mooiere wereld.

Verlagen van onze footprint

Made to care. Met de productie van ons snoep en drop vinden wij het belangrijk om zuinig om te gaan met onze planeet. Daarom is ons doel de planeet niet te belasten. Zo willen we onder andere onze footprint verder verlagen door ons energieverbruik te reduceren, het vergroten van circulaire productieprocessen maar ook door het minimaliseren van onze afvalstromen.

Wat hebben we tot nu toe bereikt

Concreet? Sinds 2020 is onze CO2 footprint gereduceerd met een derde. Voornamelijk gerealiseerd door energiebesparing op onze verschillende productielocaties en door de inkoop van 100% hernieuwbare elektriciteit. Het gebruik van dierlijke ingrediënten in onze producten is met liefst 75% teruggebracht in de afgelopen drie jaar. Daarmee zijn we heel hard op weg in onze transformatie naar sweets for all.

Reductie van 75% dierlijke ingrediënten

Hoe we werken

Van business intelligence, productmanagement, receptontwikkeling, productie en verpakking tot en met de levering. Wij hebben alle diensten in eigen hand. Hierdoor kunnen we continu, voor alle processen en producten, een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen. Ontdek hoe we van een idee een succesvol product maken!

Lees meer over hoe we werken

Wie we zijn

Wij zijn CCI. Met trots creëren wij met zo’n 300 collega’s waarde voor onze belanghebbenden; consumenten, afnemers en medewerkers. Dat doen we door de lekkerste en beste snoepjes te maken op de meest duurzame manier. We produceren onze snoepjes in vier fabrieken in Nederland (Drachten, Oosterwolde, Hoorn) en Duitsland (Metelen).

Lees meer over ons

Job alert! Wij zoeken collega's.