Over ons

Wij zijn CCI. Samen met zo’n 300 collega’s willen we graag zo veel mogelijk zoete momenten delen met onze afnemers en consumenten. Dat doen we door het ontwikkelen en produceren van suikervrij, suikerarm en vegan snoepgoed, en met ons brede assortiment ouderwets lekkere zoetwaren. We produceren onze snoepjes in vier fabrieken in Nederland (Drachten, Oosterwolde, Hoorn) en Duitsland (Metelen).

Onze missie

Hoe zeer de wereld om ons heen ook verandert, mensen houden onveranderd nog steeds van een lekker snoepje. Daarom zien wij het als onze verantwoordelijkheid snoep te maken waar iedereen - ongeacht gewoontes, achtergrond of overtuiging - blij van wordt. Dat geldt voor de consument, voor onze afnemers, onze medewerkers en zeker niet in de laatste plaats voor onze planeet.

Made to smile, share & care

Smile

Wij toveren met onze producten graag een glimlach op ieders gezicht. Dat geldt voor de consumenten, voor onze afnemers en onze medewerkers. Ook stilletjes genieten is wat ons betreft geoorloofd.

Share

Samen is alles leuker. Wij maken daarom snoep dat uitnodigt om te proeven en met iedereen te delen. Snoep dat rekening houdt met allergieën, gewoontes, overtuigingen en religies.

Care

Geen woorden, maar daden. In onze totale supply chain willen wij op alle fronten zuinig omgaan met zowel onze planeet als onze medemens. Hierin nemen wij als snoepproducent graag het voortouw.

Onze fabrieken

Wij produceren ons gevarieerde snoepaanbod in vier verschillende fabrieken verspreid over Nederland en Duitsland. Alle fabrieken beschikken over moderne productielijnen die in staat zijn verschillende productietechnieken uit te voeren zoals, gieten, drageren en extruderen. Iedere fabriek heeft zijn eigen specialisme en samen kunnen we professioneel inspelen op alle wensen en eisen van onze afnemers.

Drachten
Oosterwolde
Hoorn
Metelen

Onze mensen

Onze mensen bepalen ons succes. Wij bieden een open en veilige werkomgeving, waarin mensen worden gestimuleerd hun inzichten en knowhow te delen. We dagen hen uit activiteiten te ondernemen die het verschil maken. Daarom bieden wij onze mensen de kans om te groeien en stimuleren we nieuwe initiatieven.

Job alert! Wij zoeken collega's