Sweet Support

Impact maken met snoep? Ja, daarom maken wij snoep waar iedereen blij van wordt. Ongeacht gewoontes, overtuigingen of achtergrond. Maar dat vinden wij niet genoeg als het gaat om sociale impact. Sweet Support is door ons in het leven geroepen om mensen uit onze omgeving te laten voelen dat ze waardevol zijn – dat iedereen een kans verdient – dat je meedoet. Samen met organisaties of initiatieven die deze gedachte ondersteunen willen wij bijdragen aan een wereld die sociaal, inclusief en eerlijk is.

Ontdek hoe je in aanmerking komt voor Sweet Support, waar je aanvraag aan moet voldoen en hoe het werkt!

Ondersteunen jullie initiatieven in heel Nederland?

Wij ondersteunen initiatieven die plaatsvinden in de nabije omgeving van Drachten, Oosterwolde, Hoorn of Metelen (de locatie van onze fabrieken).

Hoe vaak kun je Sweet Support aanvragen?

Sweet Support is een eenmalige bijdrage voor een gemeenschappelijk doel (zodat we zoveel mogelijk initiatieven kunnen ondersteunen).

Hoe lang van tevoren moet ik mijn aanvraag indienen?

Het verzoek moet minimaal 45 dagen voor aanvang activiteit zijn ingediend.

Stellen jullie eisen aan de inhoud van het initiatief?

Wij ondersteunen graag initiatieven die passen bij onze strategische doelen en die bijdragen aan een wereld die sociaal, inclusief en eerlijk is.

De uitvoering zien wij graag zo duurzaam mogelijk gebeuren. Ook hechten wij waarde aan een een goede organisatie en een realistisch plan.

Verder is het niet de bedoeling dat je met jouw initiatief uit bent op eigen gewin, of dat het een politiek of religieus karakter heeft.

Op welke manier moet CCI in beeld komen?

Met onze bijdrage willen wij als CCI graag positief naar buiten kunnen treden. Dat kan in de breedste zin van het woord zijn. We horen graag wat jij hierin voorstelt.

Sweet Support aanvragen?

Wij kunnen helaas maar een beperkt aantal Sweet Support aanvragen per jaar ondersteunen. Elke aanvraag beoordelen wij zorgvuldig. Dat doen we met elkaar in een kleine projectgroep één keer per maand. Het kan dus een paar weken duren voordat je uitsluitsel van ons krijgt. We behouden ons hier het recht voor om een aanvraag zonder opgave van reden af ​​te wijzen.

Vul hier het aanvraagformulier in