Van idee tot schap

Van receptontwikkeling, productie en verpakking tot just-in-time levering – CCI heeft alles in huis. Zo kunnen we een constant hoge kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen, in alle processen. Onze ervaren specialisten zorgen voor een merk-specifieke productimplementatie. Ontdek hoe een idee uitgroeit tot een succesvol product!

Innovatie leidt tot groei

Geen toekomst zonder ontwikkeling en innovatie! Zie het als absolute basis voor ons succes. Als retailer zul je dat ongetwijfeld herkennen. Om in te kunnen spelen op actuele behoeften én op dat wat de wereld van ons vraagt, werken onze hooggekwalificeerde experts en wetenschappers dagelijks aan nieuwe creaties in ons test- en onderzoekslaboratorium in Drachten.

Samenwerking met sales & productmanagement

Als leverancier van eigen merk producten is een nauwe samenwerking met iedere afnemer voor ons vanzelfsprekend. Contact loopt in de praktijk via sales of product management. Wij initiëren, maar luisteren ook graag naar wensen en ideeën. Gecombineerd met ons inzicht in consumententrends en marktonderzoeksdata komen we zo samen tot een succesvolle product range voor jouw merk. Van concept tot uitvoering en levering op het afgesproken tijdstip, wij nemen alles voor je uit handen.

De wortels van de zoethoutplant zorgen voor de pittige smaak.

Eersteklas productie

Voor het maken eersteklas drop en snoep is zowel het recept als het productieproces cruciaal. Voor het laatste maken we in onze fabrieken gebruik van de meest moderne en efficiënte productietechnieken. Deze geautomatiseerde mix‑, kook- en verpakkingsinstallaties en ‑machines zorgen ervoor dat we kunnen voldoen aan de strengste eisen en certificeringen van verschillende productgroepen, verpakkingssoorten en recepten.

(Ver)pakkende oplossingen

Sweets are made to smile! En daar is een opvallend verpakkingsdesign zeker onderdeel van. Helemaal als je weet dat snoep vaak een impulsaankoop is. Wij adviseren je graag welke grootte of welk type verpakking het meest geschikt is voor jouw product en plaats op het schap. Waarbij efficiënt verpakken en het gebruik van duurzame materialen hierin essentieel zijn voor ons.

Afspraak is afspraak, wij leveren wat we beloven

Food safety culture

Made to care, een belangrijk onderdeel in onze missie. Dat betekent dat wij elke dag op een veilige manier snoep en drop produceren voor consumenten en onze afnemers. Strenge veiligheids- en hygiënevoorschriften, regelmatige hygiënecontroles, training van onze medewerkers en zelf-monitoring via interne audits dragen hier aan bij. Alleen zo creëren wij met elkaar een voedselveiligheidscultuur.

Kwaliteit

Wij laten onze producten regelmatig testen door onafhankelijke laboratoria. Onze kwaliteitsgarantie wordt regelmatig bevestigd door tal van onafhankelijke en externe certificeringen, zoals IFS (International Food Standard) en BRC (British Retail Consortium).

Uiteraard gaan wij ook zorgvuldig om met het milieu. Daarom gebruiken wij grondstoffen uit duurzaam geproduceerde palmolie (RSPO), cacao en chocolade (UTZ, Fair Trade). Onze kartonnen verpakkingen voldoen aan de eisen van de Forest Stewardship Council (FSC).