Ben jij de visionair in procesoptimalisatie?

Wij zoeken een:
Business Intelligence & Data Specialist
Drachten
32-36

Made to smile, share & care!

Elke dag genieten mensen in heel Europa van onze snoepjes en delen deze met elkaar. We zijn marktleider in de productie van suikerarm en suikervrij snoepgoed en werken toe naar een product portfolio die volledig veganistisch is, koosjer en halal gecertificeerd en vrij van 14 allergenen. Hierdoor maken wij Sweets for all! Als fabrikant van snoepgoed voor toonaangevende private labels, bieden we een breed portfolio zoetwaren.

Specialist digitalisatie en procesoptimalisatie

Ben jij de Data en BI Specialist die energie krijgt van procesoptimalisatie en kwaliteitsmanagement? Heb jij daarnaast kennis van productieprocessen en ben je bekend met het genereren van hoogwaardige stuurinformatie? Dan komen wij graag met jou in contact!  

We willen flinke stappen  in de digitalisering van onze organisatie en daarvoor hebben we jou hulp nodig. Je gaat aan de slag met het optimaliseren van onze bedrijfsprocessen. Om te beginnen gaan we eerst aan de slag met het nóg efficiënter inrichten van ons productieproces. Uiteraard is dat niet het enige proces wat we onder de loep nemen maar daar vertellen we je later graag meer over. 

Wat ga je doen

Samen met een team van enthousiaste collega's ben je verantwoordelijk voor het identificeren en implementeren van procesverbeteringen en verdere digitalisering. Tot je takenpakket behoort onder meer:

 • Jij verzamelt en analyseert data uit verschillende bronnen, zoals productie en later ook sales en financiële data;
 • Jij identificeert risico’s en verbeterpunten in data en vertaalt deze naar concrete plannen en acties;
 • Jij identificeert trends en patronen in gegevens ten behoeve van juiste besluitvorming;
 • Jij doorgrondt uitgebreide datasets en informatie en zet deze om naar praktische inzichten;
 • Jij ontwikkelt programma's en implementeert en beheert dashboards en tools;
 • Jij coördineert en organiseert trainingen om de digitale vaardigheden van medewerkers te vergroten;
 • Jij coördineert en leidt digitaliserings- en IT-projecten;
 • Je werkt hierbij nauw samen met IT en diverse stakeholders op alle niveaus van de organisatie. Je rapporteert aan de CFO.

Wanneer ben je onze ideale kandidaat?

 • Jij hebt minimaal een hbo-opleiding op het gebied van informatietechnologie, digitale transformatie of technische bedrijfskunde;
 • Jij hebt relevante werkervaring in digitale transformatie, strategie of consultancy;
 • Jij hebt ervaring met ERP-systemen en bent succesvol in het leiden en implementeren van processen;
 • Jij hebt een sterk analytisch vermogen en bent in staat om strategie te vertalen naar praktische implementatie;
 • Jij beschikt over uitgebreide en actuele kennis van digitale trends, technologieën en best practices;
 • Jij spreek de Nederlandse, Engelse en het liefst "ein bisschen" de Duitse taal;
 • Je bent resultaatgericht, proactief en hebt een sterke probleemoplossende mindset.

Wat bieden wij jou

Een hele fijne informele werkplek, leuke collega’s met wie je samenwerkt en dat zijn er veel in deze functie! Heldere en uitdagende strategische doelen om mee aan de slag te gaan, fruit op de zaak en je kunt ook je eigen snoep scheppen! Daarnaast krijg je een laptop, telefoon en goede arbeidsvoorwaarden afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Je gaat werken in een dynamische werkomgeving waar ontwikkeling en innovatie belangrijk zijn. Bij CCI wordt jouw mening gewaardeerd, staan wij open voor nieuwe ideeën en is er voldoende ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteer direct!

Ben je er inmiddels van overtuigd dat we jou nodig hebben? Laat het ons dan weten. Stuur ons je cv naar sander@wierenga-degraaf.nl 

Wil je meer weten over je nieuwe baan? Dan kun je het beste even contact zoeken met onze recruiter Sander Schaafsma via 06 10 54 94 54.