Zorg jij dat onze droplijnen gesmeerd lopen?

Wij zoeken een:
Monteur TD- 2 ploegendienst
Oosterwolde
36 uur per week

Made to smile, share & care

Als ambitieuze en betrouwbare organisatie volgen wij de ontwikkelingen op het gebied van voeding op de voet. We werken aan de beste kwaliteit, in een dynamische omgeving. Dit vraagt om ambitieuze en proactieve collega’s. Werk jij mee aan ons topproduct? Dan bieden wij je de mogelijkheid om je binnen onze organisatie te ontwikkelen. Om de technische staat van ons machinepark zo optimaal mogelijk te houden, zoeken we nieuwe collega’s die gedreven zijn om te leren en verbeteren in de functie van;

Monteur TD

Wat ga je doen?

Bij ons staat teamwork bovenaan je to do list. Samen met je collega monteurs en de operators aan de lijn voer je technische werkzaamheden uit aan alle installaties en machines. Bij CCI zijn dit onder andere: kokers, gietmachines, verpakkingsmachines (volautomatic), lopende banden, pompen etc. Geen dag is hetzelfde als allround monteur: vandaag verhelp je een storing en morgen ben je bezig met preventief onderhoud. Door de diversiteit aan technieken, zowel elektrotechnisch als mechanisch, voel je je als een vis in het water. Je hebt een hele afwisselende baan en je levert een belangrijke bijdrage aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken gemotiveerde monteurs met ervaring met elektrisch en mechanisch storingen en het uitvoeren van preventief onderhoud. Het is prettig als je kennis hebt van Ultimo en van PLC-besturingssystemen, maar dat kunnen wij je ook leren. Qua persoonlijkheid is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en actie onderneemt wanneer nodig. Je voelt je verantwoordelijk voor het resultaat. Daarnaast werk je nauwkeurig en volgens planning. In de voedingsmiddelenbranche is het zeer belangrijk aan de gestelde kwaliteitseisen te voldoen; je ziet het belang hiervan in en draagt daarom altijd zorg voor een schone en opgeruimde werkplek. Tenslotte is het belangrijk dat je de Nederlandse taal in woord en geschrift beheerst.

Wat bieden we?

Leuke collega’s, een goede werksfeer, een inspirerende en dynamische werkomgeving waar ontwikkeling en innovatie belangrijk zijn. Bij CCI wordt jouw mening gewaardeerd. En natuurlijk; een goed salaris tussen de € 2795,- en € 3840,- (excl. ploegentoeslag van 10.75%) volgens de CAO zoetwaren en passend bij je kennis en ervaring. Een werkweek van 36 uur, 25 vakantiedagen en deelname aan het bedrijfstakpensioenfonds voor de zoetwaren.

Solliciteer direct!

Ben je overtuigd dat wij jou zoeken en kun je niet wachten om in deze functie van start te gaan? We zien graag je cv en motivatie tegemoet. Vul hiervoor onderstaand formulier in.

Voor meer vragen kun je terecht bij Babette Bijleveld (Recruiter) 06-27121248 of via werken@ccicandy.nl.