Zorg jij dat onze Engelse droplijnen gesmeerd lopen?

Wij zoeken een:
Monteur TD
Hoorn
36 uur per week

Made to smile, share & care

Als ambitieuze en betrouwbare organisatie volgen wij de ontwikkelingen op het gebied van voeding op de voet. We werken aan de beste kwaliteit, in een dynamische omgeving. Dit vraagt om ambitieuze en proactieve collega’s. Op de locatie in Hoorn zijn wij ter versterking van het team op zoek naar een allround monteur voor onze technische dienst.

Allround Monteur TD

Wat ga je doen?

Bij ons staat teamwork bovenaan de to do list. Samen met je collega allround monteur, werkvoorbereider TD en de operators aan de lijn voer je technische werkzaamheden uit aan alle installaties en machines. Bij CCI zijn dit onder andere: kokers, gietmachines, verpakkingsmachines (volautomatic), lopende banden, pompen etc. Geen dag is hetzelfde als allround monteur: vandaag verhelp je een storing en morgen ben je bezig met preventief onderhoud. Door de diversiteit aan technieken, zowel elektrotechnisch als mechanisch, voel je je als een vis in het water. Je hebt een hele afwisselende baan en je levert een belangrijke bijdrage aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een gemotiveerde allround monteur die ervaring heeft met elektrisch en mechanisch storingen en het uitvoeren van preventief onderhoud. Het is prettig als je kennis hebt van Ultimo en van PLC besturingssystemen, dit kunnen wij je natuurlijk ook leren. Qua persoonlijkheid is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en actie onderneemt wanneer nodig. Je voelt je verantwoordelijk voor het resultaat en werkt nauwkeurig en volgens planning. In de voedingsmiddelenbranche is het zeer belangrijk om aan de gestelde kwaliteitseisen te voldoen; je ziet het belang hiervan in en draagt daarom altijd zorg voor een schone en opgeruimde werkplek. Tenslotte is het belangrijk dat je de Nederlandse taal in woord en geschrift vloeiend beheerst.

Wat bieden we?

Leuke collega’s, een goede werksfeer, een inspirerende en dynamische werkomgeving waar ontwikkeling en innovatie belangrijk zijn. Bij CCI wordt jouw mening gewaardeerd. En natuurlijk; een goed salaris tussen de € 2795,- en € 3840,- (excl. ploegentoeslag) volgens de CAO zoetwaren en passend bij je kennis en ervaring. Een werkweek van 36 uur, 25 vakantiedagen en deelname aan het bedrijfstakpensioenfonds voor de zoetwaren .

Solliciteer direct!

Ben je overtuigd dat wij jou zoeken en kun je niet wachten om in deze functie van start te gaan? We zien graag je cv en motivatie tegemoet. Vul hiervoor onderstaand formulier in.

Voor meer vragen kun je terecht bij Babette Bijleveld (Recruiter) 06-27121248 of via werken@ccicandy.nl.