Ben jíj de leidinggevende die wij zoeken voor ons productieteam?

Wij zoeken een:
Shiftleader - 3 Ploegendienst
Drachten
36 uur

Made to smile, share & care!

Als ambitieuze en betrouwbare organisatie volgen wij de ontwikkelingen op het gebied van voeding op de voet. We werken aan de beste kwaliteit, in een dynamische omgeving. Dit vraagt om ambitieuze en proactieve collega’s. Om ook onze ambities binnen onze productie waar te maken zijn wij op zoek naar een Shiftleader.

Wat ga je doen

Jij zorgt er voor dat de doelstellingen van de productie en inpak binnen jouw shift worden behaald. Dit doe je door aanwezig te zijn op de werkvloer en daar het verschil te maken. Indien er obstakels of problemen zijn haal je deze informatie op bij de 1e operators en verhelp je ze. Hiervoor schakel je bijvoorbeeld de technische dienst of de kwaliteitsafdeling in of stem je planningswijzigingen af met de Operations Manager.

In deze functie is het belangrijk dat je er bent voor je team en dat je zorg draagt voor je medewerkers. Dit doe je door continue te motiveren, instrueren en te ondersteunen waar nodig. Hiervoor zet je verschillende personeelsinstrumenten in zoals opleidingsplannen, voer je ontwikkeling- en functioneringsgesprekken en begeleid je collega's die door ziekte niet kunnen werken. Hierin word je ondersteund door de HR officer. Binnen jouw team vallen tussen de 15 tot 20 medewerkers en 10 tot 15 uitzendkrachten. Daarnaast besteed je een deel van jouw tijd aan het doorvoeren van verbeteringen en ook hierin is het belangrijk dat je, je team hierin meeneemt. Je analyseert productie/inpak cijfers, komt met verbeter voorstellen en rapporteert de resultaten. Tenslotte ben je een klein gedeelte van jouw tijd kwijt op kantoor aan administratieve werkzaamheden, zoals het verwerken van productieorders, analyseren van rendementen en het verwerken van de tijd- en uren registratie.

Wie zoeken wij

  • Jij hebt een afgeronde MBO 4 of HBO opleiding of dit opgedaan door je ervaring;
  • Jij bent een ervaren faciliterend leider, die een team weet te motiveren door ze te coachen en daarin het beste uit zijn medewerkers haalt zodat ieder in zijn kracht staat.;
  • Je vindt het een uitdaging om processen te optimaliseren, uit te voeren en te bewaken, maar ook belangrijk om dit over te dragen naar je team;
  • Veiligheid en kwaliteit staan bij jou hoog in het vaandel en jij verwacht dit dan ook van de medewerkers om je heen;
  • Jij hebt technisch inzicht;
  • Jij beheerst alle pakketten binnen Microsoft Office en voldoende computer vaardigheden;
  • Jij hebt ervaring met ERP pakketten, bij voorkeur Exact;
  • Je bent in het bezit van een afgeronde LEAN opleiding of vergelijkbare cursus, of je staat ervoor open om dit te doen.

Wat bieden wij jou

Een mooie kans om mee te groeien in onze toekomstvisie, waarin onze consumenten en afnemers, duurzaamheid en het CCI team centraal staan. Jouw ervaringen en ideeën krijgen volop de ruimte om in de praktijk gebracht te gaan worden, we leren van elkaar. Je werkt in een doelgericht en hecht team.

Je ontvangt een goed salaris tussen de €2871,- en €4140,- op basis van 36 uur (excl. ploegentoeslag van 20%) en passend bij je kennis en ervaring. Daarnaast hebben we uiteraard je arbeidsvoorwaarden goed geregeld, zoals een laptop, vakantiedagen en pensioen.

Solliciteer direct!

Ben je overtuigd dat wij jou zoeken en kun je niet wachten om in deze functie van start te gaan? We zien graag je cv en motivatie tegemoet. Vul hiervoor onderstaand formulier in.

Voor meer vragen kun je terecht bij Babette Bijleveld (Recruiter) 06-27121248 of via werken@ccicandy.nl.